11.10.06

Bridge with Fantoni


Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέβρη έγινε κοντά στο Ηράκλειο το διεθνές εκδρομικό μπριτζιστικό ιβέντ του Φαντόνι. Εκτός από τον αγαπητό μας Φούλβιο, συμμετείχαν και μπόλικοι άλλοι σπουδαίοι μπριτζέρ παγκόσμιας κλάσης, αλλά και εθνικής φήμης. Γενικά, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, οπότε με τον πάρτνερ μου δεν είχαμε και πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Ουσιαστικά, είμαστε ευχαριστημένοι που το ποσσοστό μας είναι πάνω από 40% :) Την πρώτη μέρα, μάλιστα, πήγαμε αρκετά καλά, πάνω από 50%, και πήραμε και μάστερ πόιντς, αφού η δυναμικότητά μας είναι πολύ χαμηλή.

Απέναντι στο Φαντόνι δεν τα πήγαμε πολύ άσχημα. Κάναμε ένα σωστό 3ΝΤ, κάναμε ένα λάθος μπαράζομαι 4 πίκες κοντρέ δύο μέσα, κάνανε κι αυτοί μία καθαρή μανς 4 πίκες, τίποτα το σπουδαίο, τελικά. Συνολικά, πάντως, την τρίτη μέρα φάγαμε ανελέητο ξύλο από σαφώς ανώτερους αντιπάλους.

Αυτά έγιναν στο όπεν ζευγών. Στο όπεν ομάδων κατέβηκα με μία τυχαία ομάδα, και συμπαίκτη τον Σίφη, τον οποίο μπορεί να δείτε δίπλα μου, στη φωτογραφία. Βγήκαμε τελευταίοι :) Την δεύτερη μέρα παραλίγο να χάσουμε την τελευταία θέση, αλλά φρόντισα να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

Τα βράδυα ήταν πολύ ωραία, γιατί είχε νυχτερινά τουρνουάκια. Έπαιξα στα περισσότερα από αυτά με τον φίλο μου και πρώτο συμπαίκτη μου, τον Εμ. Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές το διασκεδάσαμε πολύ. Σε αυτά μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε στο χαλαρό με πολύ καλλύτερους παίκτες πίνοντας τη μπύρα μας. Από τις καλλύτερες στιγμές (και ιδέες) της διοργάνωσης.